Posted By Costin

Everybody, let’s rock! 3 clipuri pentru viralul de vineri!


Pentru vinerea aceasta va propun 3 virale, poate asa imi spal pacatele celor 3-4 intarzieri pe care le-am avut in trecut, clipuri ce au reusit, fiecare cu audienta lui, sa inregistreze milioane de afisari pe Youtube.

Mai mult decat atat, primul, cel cu kinderul care danseaza sub un ropot de aplauze si rasete, a reusit performanta sa inregistreze peste 1,200,000 de share-uri pe Facebook, performanta la care nu au reusit-o multe clipuri din viralul de vineri.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

Emjoy!

7,7 milioane de afisari

1,14 milioane de afisari

4,6 milioane de afisari


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments