Posted By Costin

Finala nationala Eurovision 2012, live pe internet


Pe 10 martie, TVR va asigura doua transmisii online de la finala nationala a Eurovision 2012, cele doua streamuri prezentand spectacolul propriuzis ce va putea fi urmarit si pe TV (TVR 1, TVR HD si TVR International) si atmosfera din culisele competitiei. Acestea vor putea fi urmarite la adresa www.tvr.ro/eurovision. (sursa)

blogger oficial Eurovision

Pentru prima data in istoria Selectiei Nationale Eurovision Song Contest, bloggerii vor avea loc un special in camera verde in timpul Selectiei Nationale din 10 martie, de la ora 21:00, transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si TVR International.

Pentru mai multe informatii despre selectie, vizitati aceasta pagina.

PS. Am fost pe platourile din Buftea (Vocea Romaniei – aici -, Romanii au talent 1, 2, 3, 4 etc) si cele ale Kanal D (Cancan TV). La TVR inca nu am ajuns, insa cred ca ar fi o experienta interesanta pe care mi-ar placea sa o traiesc, Eurovision fiind una dintre competitiile pe care le-am urmarit in fiecare an. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments