Posted By Costin

foodstory.ro, noul “copil” IBU ProTV


Astazi, IBU ProTV, depatamentul de internet al ProTV S.A, a lansat oficial foodstory.ro, un site premium despre arta de a manca si despre gatitul ca hobby sau pasiune. Site-ul este prezent si pe Facebook, insa si pe… Pinterest! 🙂

Mai mult decat un site de cooking cu retete si sfaturi utile pentru prepararea mancarurilor sau pentru un stil de viata sanatos, www.foodstory.ro aduce povestile din spatele preparii celor mai bune feluri de mancare. Site-ul isi invita utilizatorii intr-o calatorie culinara in jurul lumii pentru a afla cum si ce se mananca in alte tari, pentru a sparge prejudecatile din bucatarie si pentru a explora rafinatele cai ale gustului si mirosului.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments