Posted By Costin

Infografic: Parlamentarii romani prefera Facebook blogurilor si siteurilor


Aproape jumatate dintre cei 463 de parlamentari pe care ii are Romania, mai exact 45.79% sunt prezenti online prin intermediul unui blog, ori site, insa, dintre aceastia, doar jumatate (48.58%) si-au actualizat proprietatea online in 2012.

Judecand doar prin prisma media sociale, 133 au blog, 113 au cont pe Facebook, in timp ce doar 45 de parlamentari romani au un cont de Twitter. Fiind an electoral, 83.19% dintre cei care au cont de Facebook s-au activat anul acesta.

Inca cateva detalii despre activitatea parlamentarilor romani in media sociale din Romania puteti gasi in infograficul de mai jos, infografic realizat de catre ApTI (Asociatia pentru Tehnologie si Internet) si consortiul format din agentia STANDOUT si Facebrands, un serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook in Romania.

* Un articol detaliat gasiti pe apti.ro: Datele oficiale ale parlamentarilor si cum pot fi (re)folosite

parlamentul in media sociale


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments