Posted By Costin

iPad 2 vs. the New iPad (Asphalt 6)


Lasand gluma la o parte, diferentele dintre ecranele noului iPad si iPad 2 sunt destul de vizibile cu ochiul liber, rezolutia si contrastul de pe noul iPad fiind de exceptie :-). In afara de acest lucru, mai sunt foarte putine lucruri de spus in ceea ce-l priveste pe noul iPad, lucruri pe care le gasiti totusi, in detaliu, la George Buhnici si Radu Dumitru.

El poate fi gasit la evomag.ro, la promotie, cel mai ieftin (16GB, Wi-Fi (Alb)) fiind disponibil la 2199 lei, cel mai scump (64GB, Wi-Fi, 4G (Alb)) la 3.669 lei. Evident, la aceleasi preturi puteti gasi si pe negru.

Nota: Spre diferenta de Radu, mie nu mi s-a incins noul iPad, desi l-am alergat destul de mult prin Asphalt 6.

PS. In clipul de mai jos, precum si in prima imagine de mai sus, veti gasi unul langa celalalt, un iPad 2 si noul iPad pe care ruleaza, simultan, Asphalt 6. Ghiceste cineva care-i 2 si care-i noul iPad?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments