Posted By Costin

KONY 2012, peste 13 milioane de vizualizari pe Youtube in fiecare zi


Sunt mai multi oameni pe Facebook decat erau pe intreaga planeta acum 200 de ani.

Astfel incepe KONY 2012, un film care urmareste sa atraga atentia asupra unui criminal de razboi, Joseph Kony (wiki), liderul ugandez al miscarii de gherila „Armata de Rezistenta a Domnului” – Lord’s Resistance Army (LRA). Gruparea a rapit, torturat, violat si fortat aproximativ 66.000 de copii sa lupte pentru ideologia sa.

Clipul a inregistrat peste 60 de milioane de vizualizari pe Youtube in doar 5 zile de la postare, o crestere impresionanta, ajutata de peste 7.3 milioane referinte pe Facebook si aproape 6000 de posturi pe bloguri.

Desi este deja a doua saptamana in care apare sambata :-), viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

Vizionare placuta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments