Posted By Costin

Locuri de munca: programatori pentru 2parale.ro si zonga.ro


2parale.ro cauta programator. Ce trebuie sa stie vedeti mai jos, ce trebuie sa faca, plus inca cateva detalii (precum modalitatea de contact, de exemplu :-)), gasiti aici.

– PHP si MySQL, cu multa experienta in domeniu. Nu trebuie sa fi lucrat 43 de ani prin corporatii, insa macar unul-doua proiecte semnificative sunt de dorit. Participarea la proiecte open-source reprezinta un plus.
– Semantic HTML (5).
– Sa lucrezi cu JS/jQuery/AJAX.
– Cum functioneaza o aplicatie web, trecand prin host, webserver, baza de date, retea, browser, HTTP(S), HTML si alte acronime. Trebuie sa-ti fie foarte clar la ce nivel “nu merge” o aplicatie cand te uiti la un mesaj de eroare.
– Sa folosesti un sistem de versionare a surselor (Git, SVN etc.).
– Sa protejezi datele cu care lucreaza aplicatia ta impotriva vulnerabilitatilor cele mai frecvente (XSS, SQL injection etc.).
– Ce este si cum functioneaza marketingul afiliat.
– Niste notiuni elementare despre SEO.

Trilulilu S.A. cauta un senior dezvoltator de aplicatii mobile pentru platformele iOS si Android, cu experienta in limbajele Objective-C si Java, desi n-ar strica sa stie si Java ME, BlackBerry, ori Symbian. Locul de munca este in Cluj-Napoca si va avea ca reponsabilitati dezvoltarea aplicatiilor mobile Zonga. Detalii.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments