Posted By Costin

LUMIX DMC-TZ30, prima camera cu efect “miniature” pe care am testat-o


Zilele aceastea ma dau cu LUMIX DMC-TZ30, o compacta de la Panasonic anuntata pe 31 ianuarie, impreuna cu TZ25 si inca alte 3 compacte din seriile FX si FT (vom discuta saptamana viitoare despre FT20, o sa vedeti si de ce :-)).

Panasonic-DMC-TZ30

Camera este echipata cu noul obiectiv LEICA DC VARIO-ELMAR, ultrasuperangular de 24 mm si cu zoom optic 20x. Camera filmeaza FullHD la 1.920×1.080 60p (NTSC) / 50p (PAL), se lauda cu 14,1 Megapixel, GPS, modul iA si o caruta de efecte speciale cu care m-am jucat astazi si care m-au surprins destul de placut.

Si asta pentru ca, de exemplu, in timp ce eu ma chinui sa invat sa procesez fotografii si sa le fac… miniaturi (tilt-shift), TZ30 are deja un mod de fotografia, insa si de a filma!, folosind un efect de miniatura. How cool is that? 🙂

Mai dati-mi, va rog, si ziua de maine, pentru a reveni cu cateva imagini si clipuri video (neprocesate) cu TZ30. Va las cu cateva imagini si cu o parere de rau: nu am gasit-o in niciun magazin din Romania si nici p’afara. Revin cu detalii despre pret si aparitie in magazine.

Panasonic-DMC-TZ30

Panasonic-DMC-TZ30

Panasonic-DMC-TZ30

Panasonic-DMC-TZ30


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments