Posted By Costin

Noul iPad, mai bun decat ochelarii


Pana la lansarea noului iPad, daca intrebai pe cineva despre existenta vreunui pixel pe ecran-ul iPhone-urilor, ori iPad-urilor, primeai un raspuns sec. Nu exista. Mai mult decat atat, daca intrebari fanii, te aflai la un pas de a fi linsat, transat, despicat, executat in stil mafiot, sau orice alt atribut ati putea gasi prin titlurile senzationale din presa online de astazi.

Stiti ce s-a intamplat odata cu aparitia noului iPad? Toata lumea vorbeste despre faptul ca, de fapt, celelalte erau pixelate. Asta nu mai e. CUM ‘mnezaul lui de aparat pana acum nu era pixelat si acum, brusc, pixelii de pe iPad 2, de exemplu, par mai mari decat sarmalele? Noul iPad a imbunatatit elasticitatea cristalinului?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments