Punct RO
Posted By Costin

O noua agentie de digital si un nou director de marketing la eMAG


Ieri, Marius Pahomi a anuntat lansarea Conversion Marketing, o agentie de digital care, de moment, gestioneaza bugete Asesoft (eMAG si Flanco). Anuntul a fost facut si pe blogul eMAG (pentru prima data cand eMAG nominalilzeaza un colaborator/partener extern).

Tot pe blog, Radu Apostolescu, vicepresedinte, director de dezvoltare si singurul actionar eMAG.ro, alaturi de Asesoft, anunta un nou director de marketing, Lucia Ciuca, ex-Research Manager eMAG, ex-Research Manager Daedalus MillwardBrown.

Lucia il inlocuieste cel mai probabil pe Irinel Burloiu, care, in urma cu exact un an de zile, lasa Intel pentru eMAG pe functia pe care o ocupa Lucia incepand de ieri. Ori eMAG are 2 directori de marketing. 🙂

PS. contul de LinkedIn a lui Irinel Burloiu arata tot Marketing Director.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments