Posted By Costin

ProTV si Adevarul Holding detin 4 din top 10 mobisite-uri din Romania


Daca in top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania doar stirileprotv.ro era in crestere, ajungand astfel pe primul loc, nu acelasi lucru se intampla in topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania, unde avem cresteri si de 36% (m.libertatea.ro).

Dintr-un motiv care imi scapa, realitatea.mobi scade putin peste 8 procente, ceea ce face sa piarda cele 7 cifre de trafic inregistrate luna trecuta si un loc in clasament in favoarea m.cancan.ro, usor in crestere, care insa nu depaseste milionul de vizite.

New entry luna aceasta este m.click.ro, fapt ce face posibila existenta a doua trusturi de presa care detin, fiecare, cate 2 site-uri in top 10 site-uri pentru mobile din Romania. Este vorba despre ProTV cu locurile 1 si 6, m.sport.ro si, respectiv, m.stirileprotv.ro, si Adevarul Holding cu locurile 9 si 10, m.adevarul.ro si, respectiv, m.click.ro.

* m.click.ro a detronat site-ul pentru mobile m.antena3.ro, altfel Intact era alaturi de ProTV.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments