Posted By Costin

Radu Georgescu deschide seria de intalniri Venture Mentoring


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie şi on-line, deschide seria de intalniri Venture Mentoring, intalniri la care pot participa, contra unei sume de 100 de lei, antreprenorii din domeniile mai sus amintite care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina.

Proiectul (Venture Mentoring n.r.) a luat naştere din dorinţa de a susţine pe durata întregului an comunitatea antreprenorială românească şi de a veni cu răspunsuri concrete la problemelor de business punctate de participanţi. În fiecare lună, antreprenorii îşi pot prezenta proiectul precum şi problemele întâmpinate, primind sfaturi reale în vederea dezvoltării sustenabile a afacerii.

Fiecare intalnire din seria Venture Mentoring este moderata de catre un membru al board-ului VentureConnect, avand o structura si tematica proprie, in acord cu specialitatea mentorului. Prima intalnire este programata joi, 29 martie, incepand cu ora 15.00, si-l va avea ca mentor pe Radu Georgescu1, Chairman Gecad Group (vezi detalii despre Radu Georgescu).

Intalnirile se tin aici, detalii si inscrieri gasiti/se fac aici.

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (avocat senior la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedintele Gecad Group), Dragos Roua (antreprenor on-line in serie), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line) si Peter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare – FPP).

Note de subsol:
1. Radu Georgescu – Presedinte GECAD Group. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments