Posted By Costin

realitatea.net, Windows si viralul de vineri, in topul preferitelor abonatilor refresh.ro


Abonatii feed-ului RSS de pe refresh.ro au generat in ultimele 30 de zile 84,750 vizualizari (95,284 in ianuarie) pe 576 de articole si 45,836 de click-uri (33,917 in ianuarie) catre 1496 de articole. Numarul de abonati prin RSS a ajuns la 3573 astazi, fata de 3523 de abonati pe care-i numara in prima zi a lunii trecute.

Abonarea la refresh.ro este gratuita si se poate realiza urmand indicatiile din primul box din sidebar. Va recomand abonarea prin e-mail, articolele refresh.ro fiind trimise o singura data pe zi, in jurul orei 09:00. Pentru mai multe detalii referitoare la statisticile blogului va rog sa consultati eticheta refresh.ro.

Cele mai populare articole de luna trecuta au fost VEZI un clip INCREDIBIL ce a UIMIT UN MILION DE OAMENI in 24 DE ORE!, Problema: “Acest computer nu executa Windows original”. Rezolvare?, Emil Boc, 2 ore de glorie pe Twitter si “O sa mai ai laptop cand o sa-ti cumperi unul!” (viralul de vineri).

Top 5 cele mai vizualizate articole prin intermediul feed-ului RSS au fost realitatea.net, vedeta top 10 SATI. 9 din 10 site-uri au inregistrat recorduri personale de trafic (01.2012), Emil Boc, 2 ore de glorie pe Twitter, Reminder: Mai sunt 4 zile pentru o excursie la Venetia si 3 x 100 de euro pentru cei mai iscusiti bloggeri, Vesti bune din print! si Mutu mai “puternic” decat Bute. In mediul online 🙂.

Top 5 articole care au generat cele mai multe click-uri din feed-ul RSS au fost VEZI un clip INCREDIBIL ce a UIMIT UN MILION DE OAMENI in 24 DE ORE!, Problema: “Acest computer nu executa Windows original”. Rezolvare?, Ce seriale faine ati mai prins pe vplay.ro?, “O sa mai ai laptop cand o sa-ti cumperi unul!” (viralul de vineri) si Stefan Iordache, fondatorul Leo Burnett Group, a preluat 40% din 2parale.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments