Posted By Costin

Sa radem, zic, cu gura pana la urechi!


Initial, voiam sa va prezint un clip din timpul unui meci din NBA. Vi l-am pastrat totusi, insa la final (poate asa ma iertati ca am mai publicat de vreo doua ori viralul de vineri tocmai sambata :-)), pentru ca am descoperit clipul de mai jos.

Fiu, fiica si mama canta impreuna “Para nostra alegria”. Vocile sunt din alt film, asta fiind si motivul pentru care clipul a inregistrat peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube si peste 2 milioane de share-uri pe Facebook, in doar 8 zile. Insa, mai mult decat atat, figura chitaristului si explozia de… tinerete de pe la jumatatea clipului face fiecare secunda care a zgariat timpanul.

Pun ramasag pe cat vreti, insa nu va desprindeti ochii de la chitarist, va rog! 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

Iar acesta este clipul din NBA.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments