Posted By Costin

Si noi care am testat dronele de la Orange de pomana…


Asta pentru cei care isi mai aduc aminte. Ceilalti sunt invitati aici. 🙂

Un decan si un membru al laboratorului GRASP din cadrul Penn’s School of Engineering and Applied Science au aratat intr-o conferinta TED cum isi petrec inginerii cel mai bine timpul liber. In prezenta robotilor, evident. 🙂

Clipul de mai jos a reusit rapid 1.3 milioane de vizualizari pe Youtube in 3 zile, 50.000 de mentiuni pe Twitter si peste 200 de bloguri care au distribuit mai departe filmuletul. Si, pentru ca am lipsit nemotivat ieri cu rubrica viralul de vineri, va mai arat un clip din 2006 care a revent zilele acestea cu jumatate de milion de afisari pentru un marker si un perete ce ardea de nerabdare sa fie mazgalit :-).

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments