Posted By Costin

Tigara electronica (E-Vaporizer)


Pentru ca am tot fost intrebat ce si de unde, iat-o mai jos. Pachetul costa ~160 de lei, vine cu 2 tigari electronice (fara filtre) si cablu (eram tentat sa zic de date :-)) USB pentru incarcarea “pachetului” (a se citi acumulatorul), care este prevazut cu o mufa mini USB (se incarca si de la laptop si de la priza).

L-am cumparat din farmacie (Help Net).

O tigara se tine in pachet, la incarcat (se apasa butonul din fata pentru 5 secunde – daca tigara care e la incarcat da cateva semnale intermitente inseamna ca e incarcata, daca ramane aprinsa inseamna ca se incarca).

Filtrele contin doar nicotina, fara gudron si alte balarii. Cel putin asta spun ei. Un filtru costa 7 lei, gasiti si mentolate. Este “garantat” 300 de pufaituri, echivalentul a 30 de tigari. Eu fumez un filtru s-un pic pe zi (de la 2.5 pachete pe zi).

* nu o simti la bautura.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments