Posted By Costin

Timeline pe paginile de Facebook!


Au inceput de ieri sa se propage, de moment fiind optionale, insa vor intra automat in paine incepand cu 30 martie 2012. Imi plac foarte tare doua chestii: butonul message, utilizatorii fiind acum la un pas distanta de a contacta administratorii paginii, si primul box de continut din coloana din dreapta in care apar share-uri sau posturi pe care le pun fanii pe pagina (vezi pagina refresh.ro).

Imi e putin frica de continut, insa cel putin in perioada urmatoare o sa fie fun. Sunt sigur ca vom asista la cateva creatii misto pe paginile brandurilor romanesti. Am sa incerc sa fiu cu ochii pe ele, insa daca observati ceva miscari inaintea mea, dati-mi un mail (il gasiti la finalul articolului).

Mai jos aveti cateva screenshot-uri ale modificarilor, de pe pagina Vrei sa fii milionar?.

PS. Pentru bloggeri, avand in vedere ca 53% dintre cei mai activi au o pagina de Facebook dedicata blogului (conform rezultatelor preliminarii ale BR 2011), acest post este inca valabil.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments