Posted By Costin

Un city break in Dublin pentru participantii la BR 2011, de la Vola.ro


Ne aflam pe ultima suta de metri a BR 2011, un studiu realizat de refresh.ro in parteneriat cu Vola.ro, in incercarea de a reda starea si tendintele blogosferei in 2011. Rezultatele partiale prelevate la jumatatea timpului acordat completarii chestionarului online au fost anuntate la Social Media Summit Bucuresti, eveniment organizat de catre revista Biz.

vola.ro

Parte din surpriza despre care am amintit pe blog ati aflat-o din titlu. Vola.ro ofera prin tragere la sorti un city break in Dublin de doua persoane, unuia dintre bloggerii care au completat / vor completa chestionarul BR 2011, pana in momentul publicarii rezultatelor finale.

Cum insa suprizele nu se opresc aici, FIECARE blogger care a completat chestionarul pana pe 25 martie va primi un cupon de reducere de 30 euro din urmatorul bilet de avion pe care si-l vor cumpara de pe Vola.ro.

Cuponul este valabil pentru orice zbor cu o companie de linie (asta inseamna ca se exclud cursele low cost) pe tot parcursul anului 2012. Biletul va putea fi cumparat pe orice nume (deci poate fi facut si cadou :-)) atat timp cat se face din contul blogerului, modalitatea de utilizare a acestor cupoane fiind explicata aici.

Raspanditi vestea, 25 martie este ultima zi in care chestionarul BR 2011 va putea fi completat!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments