Posted By Costin

Vodafone Romania & SMURD = ♥


Astazi, Vodafone Romania a anuntat, impreuna cu dr. Raed Arafat, o noua etapa in dezvoltarea Solutiei de Telemedicina, pe care Vodafone a dezvoltat-o inca din 2005, pentru SMURD. Astfel, 100 de ambulante SMURD din intreaga tara sunt dotate cu o solutie video cu ajutorul careia paramedicii SMURD vor putea transmite, pe langa parametri medicali, si imagini video cu pacientul.

Mai jos este noul spot dedicat parteneriatului cu SMURD. Conform Vodafone Romania (@vodafonebuzz) in clip apar baschetbalisti profesionisti si motociclisti autentici, membri ai clubului Dacii Liberi. Filmarile au durat 2 zile, au avut loc atat in Bucuresti cat si in afara acestuia si au implikcat 60 de persoane.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments