Posted By Costin

2 de la 2parale.ro


Market Motive

Market Motive

2Parale a adus in Romania cursurile Market Motive, unul dintre cele mai tari programe de training in marketing online din lume, care permite obtinerea unei certificari recunoscute la nivel international in SEO, Web Analytics, PPC Advertising, Social Media, PR Online si Optimizarea Conversiilor.

Avantajul de a cumpara din Romania este ca, prin 2Parale, cursantii Market Motive vor beneficia de discount-uri importante fata de preturile de lista, negociate special pentru piata din Romania.

Vezi detalii.

SEM Days

semdays

Pe 5-6 iunie, la Bucuresti, la World Trade Center, 2Parale organizeaza evenimentul SEM Days, prima conferinta dedicata marketingului pe motoarele de cautare, conceputa atat pentru oamenii de marketing cu experienta in online, cat si pentru cei aflati la inceput de drum in acest domeniu.

Vezi detalii.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments