Posted By Costin

ABN Systems a lansat doua casti de gaming Plantronics Gamecom (780 si 380)


ABN Systems, importator oficial al produselor Plantronics in Romania, a lansat in aceasta dimineata doua casti de gaming Gamecom, modelele 780 (369,99 – casti.ro) si 380 (169,99 – casti.ro), printre cele mai performante casti din domeniu, la preturi destul de accesibile. Castile pot fi gasite si emag.ro, evomag.ro, ori pcgarage.ro.

Plantronics Gamecom 780 este modelul cel mai performant, dupa cum se poate observa si din pret :-D, model dotat cu tehnologiile Dolby si Pro Logic IIx, pe care eu, cel putin, le aveam pana acum doar pe sistemul Home Cinema. Microfonul este prevazut cu o functie de anulare a zgomotelor de fundal, iar difuzoarele de 40mm dispun de un super bass :-D.

Exceptand modul de conectare (jack 3.5mm fata de USB, in cazul 780), a celor doua tehnologii amintite mai sus si designului, Plantronics Gamecom 380 este identica cu Gamecom 780. Mai multe fotografii de la eveniment gasiti pe pagina de Facebook a refresh.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments