Posted By Costin

Angry Birds Space si cele 10 milioane de instalari in primele 3 zile de la lansare


Saptamana trecuta, Rovio a anuntat un prim milestone pentru Angry Birds Space, 10 milioane de instalari (Android, iOS, PC), si un record, acestea fiind atinse in 3 zile de la o lansare cu un teasing pe masura, cu ajutorul astronaului Don Pettit, in spatiu, pe International Space Station (ISS wiki).

* ca fapt divers, clipul respectiv, teaserul, inregistreaza, si el, aproape 10.5 milioane de vizionari pe Youtube. Gizas!

Si, cel mai probabil din cauza comunicatului de presa, ori articolului initial, toata presa de la noi a batut ciocanul in nicovala faptului ca recordul s-a datorat a) disponibilitatii jocului pe toate platformele si b) preturile cuprinse intre $0.99 pe iPhone si $5 pentru PC.

Insa, desi eu l-am cumparat (pentru iPad), si asta din obisnuinta ultimelor 8-10 luni in care dau banii pe aproape toate prostiile aplicatiile pe care le descarc, tind sa cred ca recordul se datoreaza faptului ca pe toate platformele exista o varianta gratuita. Mi se pare destul de LMC, nu credeti? 🙂

Eu l-am luat astazi. Il folosesc pentru a-mi ocupa mintea cand gandesc :-). Voua cum vi se pare?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments