Posted By Costin

Brands & Communities, eveniment local despre comunitatile de brand


Pe 26 aprilie, la Hotel Novotel, are loc Brands & Communities, un nou eveniment SMARK KnowHow pentru profesionistii de marketing din Romania, organizat cu sprijinul Republika Interactive. Evenimentul este dedicat intelegerii fenomenului comunitatilor, a modului in care acestea se formeaza in jurul brandurilor si le folosesc acestora la construirea capitalului de imagine si la cresterea vanzarilor.

* La ce evenimente poti merge anul acesta? Viziteaza evenimente.NET!

Brands and Communities

Dintre speakeri, Mihai Dobre – Media Specialist (Orange Romania), Andrei Iordache, Client Service / Business development (Daedalus Millward Brown), Loredana Manasia – Qualitative Research Manager (eResearch), Victor Kapra – Online & Social Media Consultant, Cristian Lupsa – Editor (Decat o Revista), Adriana Nestoriuc – Group Brand Manager CSD (Pepsico), Catalin Tenita – Owner (Treeworks) si Justin Kadima – General Manager (Republika Interactive).

Lista completa a speakerilor este disponibila aici. Participarea la eveniment costa 140 euro + TVA, formularul de inregistrare este disponibil aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments