Posted By Costin

Campaniile saptamanii 16-22 aprilie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog

blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Se vede ca a venit primavara: bloggerii s-au tinut mai mult de petreceri, beri si calatorii saptamana trecuta.

Desigur, au fost si incurajati sa faca asta. De exemplu, cei de la Ciuc le-au trimis in teste de Paste berea cu lamaie Ciuc Radler. Saptamana trecuta am gasit cateva noi recenzii pe tema asta la Denisa Bargau, Sebastian Bargau, Simona Tache, Cristian China-Birta si Valentin Bosioc.

Premiera cinematografica a saptamanii a fost filmul “Undeva la Palilula” al lui Silviu Purcarete. Noua pelicula a isscat deja pareri contradictorii in blogosfera. Recenzii gasiti la Ruxandra Predescu, Auras Mihai Geambasu si pe blogul meu.

Editura ALL a lansat o noua campanie, numita “Cartea calatoare”. 50 de bloggeri vor primi carti din partea editurii, le vor citi si le vor da mai departe. Deocamdata, am gasit doua articole despre campanie, la Marie-Jeanne Schweffer si Roxana Precu. Pregatiti-va de mers la librarii, pentru ca urmeaza o perioada cu multe recenzii de carte.

UPC a lansat UPC Digital Card, un dispozitiv de dimensiuni mici destinat decodarii programelor TV. Detalii cititi la Radu Dumitru, refresh.ro, Alexandru Negrea si Victor Kapra.

orhidee

La sfarsitul saptamanii, Adrian Ciubotaru, Sebastian Bargau, Bobby Voicu, Cristian China-Birta, Cristian Manafu, Victor Kapra, Cristian Sutu, Costin Cocioaba si Cristian Dorombach au fost la a doua editie a #bizamsterdam. Pe blogurile lor, printre fotografiile cu lalele, gasiti detalii si despre eveniment.

In weekend a fost si Sensation White, primul eveniment de acest gen din Romania. Bloggerii si-au luat tinutele albe si s-au intors de la petrecere cu chef de scris. Aflati cum a fost de la Cristian Dorombach, Ionut Bunescu, Ruxandra Predescu, Raluca Popa, Claudia Tocila, Cabral Ibacka, Dan Pandrea si Andreea Stan.

Tot in weekend a fost si Air Bloggers, iar cativa bloggeri norocosi s-au plimbat cu un avion usor, la invitatia lui Razvan Baciu, intr-o initiativa de promovare a AventuraCard. Povesti, fotografii si video gasiti la Razvan Baciu, Andra Zaharia, Alex Ciuca, Cabral Ibacka, Vlad Petreanu si la Anne-Marie Chelariu.

Cristian Dorombach si Adrian Ciubotaru au fost la Koln, la un crash test Ford B-MAX.

Elena Ciric s-a alaturat bloggerilor care vor pedala alaturi de parlamentari la evenimentul “Veloparlamentari in tandem 2.0”.

Corina-Maria Scheianu a oferit invitatii la Bucharest Weekender.

O zi a minunilor are ecouri in blogosfera si la mult timp dupa ce a avut loc. Anca Duma a scris despre evenimentul organizat de Porsche Inter Auto pentru promovarea noului Volkswagen Beetle.

Cristian China-Birta se numara printre bloggerii surprinsi de Matache Macelaru sau, mai bine zis, de lautarul lui Matache. A pus pe blog inregistrarea cu toata tarasenia.

Despre Galeria Tricourilor Preferate, aplicatia lansata de Nivea for Men Imvisible for Black&White, au mai scrisClaudiu Ciobanu si Sebastian Bargau, ultimul povestind despre tricoul lui “oficial” rezervat aparitiilor in public.

Andrei Crivat si Oltea Zambori au scris despre Orasul 20.20, un concurs de dezvoltare urbana adresat studentilor, organizat de Siemens.

Cetin Ametcea si Cristian China-Birta au scris despre Cupa Hagi Danone, de la Baia Mare.

Andra Zaharia a scris despre programul “O vara Slim-Fit” creat de Plafar.

Denisa Bargau si Miruna Siminel au scris despre Homeycomb, un magazin online de mobila si decoratiuni nonconformiste.

Radu Bazavan a scris despre Vodafone Cluj Marathon, care a avut loc duminica.

Cristina Bazavan a fost la Milano si a testat Ford Kuga, o masina spatioasa, cu o metoda noua de a deschide portbagajul.

Andreea Ursu si Denisa Bargau au organizat cate un concurs si ofera ca premii cate 5 cutii de Detoxicolon de la Dacia Plant.

Cristina Bazavan si Cabral Ibacka si-au invitat cititorii la un ceai oferit de Lipton.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments