Posted By Costin

Campaniile saptamanii 26 martie – 1 aprilie din blogofera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog


Saptamana trecuta, fetele au vorbit mult despre machiaj. Dar mai intai au ascultat sfaturile date de Alexandru Abagiu in tutorialele realizate pentru L’Oreal, care explica mai multe trucuri prin care oricine poate realiza un machiaj perfect. Gasiti cateva sfaturi si linkuri catre tutoriale la Cristina Bazavan, Oana Zainescu, Ana Musat, lilik.ro si alomoda.ro.

Bogdan Antohe a invitat cativa bloggeri in cantonament, sa faca sport si sa-si redescopere pasiunile. Mai multe pe tema asta puteti citi la Roxana Bursuc, Valentin Bosioc, Cristian China-Birta, Augustin Radu, Doru Panaitescu, Elena Ciric, Cristian Margarit, Monica Sibisteanu si Vlad Dulea.

Ruxandra Predescu a trecut circul la categoria “obiceiuri sanatoase” si a invitat cativa bloggeri la un spectacol al Circului Globus. Daca sunteti curiosi sa aflati ce poate circul romanesc, gasiti povesti si fotografii la Auras Mihai Geambasu, Claudiu Ciobanu, Raluca Popa, Andrei Cismaru, Cristian Dorombach, Andreea Burlacu si Madalina Uceanu.

La Galati a avut loc Cupa Hagi Danone, o competitie pentru fotbalistii juniori, despre care au scris Cetin Ametcea si Cristian China-Birta.

La invitatia lui Valentin Bosioc si a lui Cabral Ibacka, bloggerii s-au putut inscrie la o zi de abdomene si alte exercitii care sa mai curete din rugina de peste iarna. Daca n-ati ajuns, puteti vedea ce ati ratat pe blogurile celor doi si la Stefan Murgeanu.

Miercuri, centrul vechi al Bucurestiului a fost luat cu asalt de cateva echipe de detectivi porniti intr-o vanatoare de surprize. Totul a fost pus la cale de Editura ALL, pentru a sarbatori un an de la lansarea colectiei Strada Fictiunii. Gasiti detalii despre eveniment la Elena Ciric, Raluca Popa si Toma Nicolau.

Partida de fotbal pe care bloggerii au jucat-o cu echipa Dolce Sport era cat pe ce sa se termine cu mai multe goluri decat articole pe bloguri. Din fericire, Auras Mihai Geambasu, Alex Tunaru si Adrian Ciubotaru au recuperat si au ridicat scorul povestilor de la meci.

Daca v-a placut filmul Hunger Games, poate o sa va tenteze sa cititi si cartea dupa care a fost facut. Andreea Burlacu si Elena Ciric ofera pe blogurile lor cate un exemplar din cartea care sta la baza filmului.

Revista Biz organizeaza a doua editie a evenimentului High Impact Friends, la Amsterdam. Workshopul va dura trei zile, iar despre subiectele care vor fi abordate puteti citi mai multe la cativa dintre bloggerii care au fost invitati: Alexandru Negrea, Sebastian Bargau, Andrei Crivat, Bobby Voicu, Cristian China-Birta, Radu Bazavan, Cristian Sutu si refresh.ro.

Nici nu incepuse bine weekendul, ca deja se scria despre petreceri. Mai exact, Cristian Manafu, Stefan Murgeanu si Claudiu Ciobanu au scris despre petrecerea J&B de weekendul viitor, la care puteti obtine si voi invitatii.

Tudor Popa si jumatatea lui mai buna au plecat intr-o vacanta secreta, cu coordonatele trasate de Fly.ro si Eximtur. Daca vreti sa aflati unde au fost trimisi, cat a costat si ce au vazut, gasiti povestea pe blogul lui Tudor.

DreamTeamRo instiga la proteste, promovand o pagina de facebook numai si numai despre sosuri. Un filmulet cu de toate gasiti la Cristian China-Birta, Stefan Murgeanu, Claudiu Ciobanu si Marius Matache.

Campania Bloggeri la Schimb a avut ecouri puternice si saptamana trecuta. S-au mai scris opinii, povesti si a aparut chiar si un interviu cu persoanele care au pus totul la cale. Le gasiti pe toate la Robert Katai, Tudor Popa, Oltea Zambori, Florenta si Ruxandra Predescu.

O noua saptamana a insemnat o noua avanpremiera cinematografica pentru bloggeri. De data aceasta a fost vorba de filmul Furia Titanilor. Daca aveti chef de mers la cinema, aruncati intai un ochi la Corina-Maria Scheianu, Valentin Bosioc, Auras Mihai Geambasu, Roxana Precu, Sabina Cornovac, Titus Capilnean si Bogdan Epure.

Weekendul a fost de poveste pentru bloggeritele invitate de Porsche Inter Auto sa faca cunostinta cu noul Volkswagen Beetle. A fost o petrecere cu tinute elegante si surprize, iar Matilda Tanascov, Roxana Bursuc, Cristian Sutu, Bogdana Dobre, Razvan Baciu si Cristina Bazavan au dat deja cateva detalii pe blog.

Cea mai noua jucarie care a circulat saptamana trecuta este site-ul de pictura naiva cetitreceprinminte.ro. Despre el au scris Cabral Ibacka, Auras Mihai Geambasu, Radu Bazavan, Daily Cotcodac si Simona Tache.

Visa l-a provocat pe Cristian Manafu sa incerce sa isi plateasca impozitele online. Daca a reusit sau nu si cum a fost, aflati de pe blogul lui.

Razvan Pascu a scris despre o oferta Tarom pentru zborurile spre Budapesta, Londra, Istanbul si Viena.

Cativa bloggeri din Prahova au fost in vizita la Rosia Montana. E vorba despre Dragos Schiopu, Bogdan Simion, Nicusor Rotaru si Dragos Irimia, care au aflat mai multe despre proiectul de exploatare.

Raluca Popa si Alina Constantinescu au mers din nou la Medas, dar de data aceasta au incercat tratamente ce tin la fel de mult de frumusete, cat de sanatate.

Am mai gasit doua articole despre lansarea Ford B-Max, unul la Cristian China-Birta si celalalt la Stefan Murgeanu.

Corina-Maria Scheianu a scris despre lansarea colectiei In Tango Step a Lenei Criveanu si i-a picat cu tronc o rochie rosie semnata de aceeas creatoare de moda.

Daca sunteti intr-o dispozitie artistica, puteti castiga bilete la Ateneu raspunzand provocarii lansate de Marius Matache.

Anne-Marie Chelariu si Marius Matache au avut numai cuvinte de lauda despre proiectul Biblionet si au venit cu cateva informatii interesante despre backgroundul acestuia.

Elena Ciric a povestit pe blog cum a decurs operatiunea “gatitul” organizata la Cinnabon. Saptamana aceasta e randul Claudiei Tocila la pregatit rulouri.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments