Posted By Costin

Campaniile saptamanii 9-15 aprilie din blogosfera romaneasca


Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog

blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Saptamana trecuta, pentru ca se apropia Pastele, a fost mai saraca in campanii pe bloguri. Cu toate astea, au fost cateva idei originale de cadouri, prezentari si concursuri, precum si povesti despre campanii aflate deja in derulare.

Cadoul de Paste de la Ciuc pentru bloggeri a fost Ciuc Radler, o bautura facuta din bere cu suc de lamaie. Au “testat-o” si au scris despre experienta Dragos Schiopu, Oltea Zambori, Auras Mihai Geambasu, Tudor Popa, Sorin Grumazescu, Ionut Bunescu, Raluca Popa, Andra Zaharia, Sorin Rusi, Pavel Ionut, Adrian Monoranu, berarul.ro si blogdebere.ro.

Si pentru ca tot suntem la subiectul “cadouri”, pentru a le face urari de Paste bloggerilor, Matache Macelarul i-a vizitat cu o mestesugita si un lautar pus pe glume. Daca vreti sa vedeti ce a iesit, gasiti dovezi foto si video la Auras Mihai Geambasu, Cetin Ametcea, Alin Pandaru, Simona Tache, Marius Matache si la Alex Ciuca.

Pe facebook exista o Galerie a Tricourilor Preferate, creata de Nivea for Men Invisible for Black&White. Cristian China-Birta, Marius Matache, Radu Bazavan, Stefan Murgeanu, Costin Cocioaba si Cabral Ibacka au inscris deja tricourile lor preferate in galerie si au povestit despre ele pe bloguri.

Scriam si saptamana trecuta despre campania prin care Vodafone dubleaza donatiile facute prin SMS pentru sectia de terapie intensiva a spitalului Marie Curie. Intre timp, am mai gasit trei articole pe tema asta – la Cristian Manafu, Dragos Schiopu si Sorin Grumazescu.

Editia a doua a Siemens Race nu mai e o noutate, dar poate sunteti curiosi ce promit si ce isi propun si alti participanti. Am mai gasit cate ceva despre cursa la Andrei Crivat, Razvan Pascu si Adrian Ciubotaru.

Cristina Bazavan si Tudor Popa au scris despre Renault Twizy, o masinuta electrica mica si cu design futurist. In Romania nu sunt prize pentru masinile electrice, asa ca o veti putea admira doar in poze deocamdata, pe blogurile celor doi.

ING a lansat site-ul ebank-ing.ro, o platforma care explica serviciile bancare online. Detalii gasiti la Radu Dumitru, Victor Kapra si Dan Dragomir.

Denisa Bargau, Raluca Moisi si Daniel Mitre ofera pe blog cate o sticla de ulei de argan de la Organique.

Razvan Pascu a scris despre concursul prin care 10 fani ai paginii de facebook KLM vor castiga o excursie in Amsterdam.

Dragos Schiopu are un concurs in care puteti castiga o pereche de casti Gamecom 780.

Ana Musat si Bogdan Doicin au inceput o campanie de promovare a Ploiestiului si vor publica periodic articole despre tot ce puteti vizita si incerca in oras.

Cristian China-Birta, Marius Matache si Stefan Murgeanu au scris despre cadourile Emova, pachete de vouchere care acopera diverse domenii – restaurante, turism etc.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments