Posted By Costin

“Castiga din pasiune” pentru Nikon


Achizitionarea oricarui aparat foto Nikon de la f64.ro pana in 15 mai ii aduce cumparatorului o sansa in cadrul unei trageri la sorti pentru un autoturism Toyota Auris. Campania poarta numele “Castiga din pasiune”, initiativa care isi propune sa rasplateasca pasiunea pentru fotografie prin premii extrem de tentante. Ceea ce inseamna ca, cel mai probabil, nu se vor opri aici. 🙂

Nu conteaza daca aparatul foto este unul compact, ori D-SLR, inscrierea si validarea in concurs facandu-se online, pe f64.ro/nikon, unde participantii vor trebui sa introduca numarul facturii. In afara de marele premiu amintit mai sus, prin achizitionarea unei camere foto Nikon, participantii vor intra si in cursa pentru voucher de 500 de lei acordat saptamanal, ori a unor cani in forma de obiectiv Nikkor, acordate zilnic.

I ♥ Nikon. 😀

F64.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments