Posted By Costin

Din pacate


Cu sau fara ghilimelele de rigoare, injuram de cele mai multe ori presa online pentru anumite detalii de care, daca stai 1 minut si te gandesti, nu ai nevoie. Acest gen de detalii, ori cele din screenshot-ul de mai jos. Doua exemple soft, de altfel.

Partea proasta stiti care este? In 99,99% dintre cazuri, de partea cealalta ai face la fel. Fie ca detii publicatia respectiva, fie ca lucrezi pentru una si esti antrenat in jocul, normal de altfel, captarii unei audiente cat mai mari, daca vrei trafic esti obligat sa acoperi si astfel de detalii.

Pentru ca, din pacate, aceasta este lumea in care traim.

Si chiar daca tie, personal, nu-ti face bine sa stii in detaliu tragedia din familia lui Florin Calinescu, disecata in nu mai putin de 5-6 articole, asta nu inseamna ca sentimentul este general valabil, si ca, de fapt, arata o problema personala a ta fata de acest gen de subiecte.

Iar publisherul nu este o casa de binefacere. Simte oportunitatea, loveste la ficat si incearca sa fidelizeze un numar cat mai mare de cititori. Simple as that. De altfel, 10 dintre cele 14 site-uri din Romania cu peste 2.000.000 de vizitatori unici pe luna sunt site-uri de stiri, dintre care avem 2 cancan-uri in top 6.

PS. Nici eu nu-s vreun sfant. Poate doar satul.

sinuciderea lui Luca Calinescu pe realitatea.net


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments