Posted By Costin

Doru Panaitescu, blogger acreditat la Marketing 3.0 – training sustinut de Philip Kotler


Doru Panaitescu1, unul dintre primii profesionisti din online-ul romanesc, antreprenor si speaker cu experienta in marketing si digital, se alatura trainingului Marketing 3.0, in cadrul caruia profesorul Philip Kotler va discuta despre importanta marketingului in perioada de post-recesiune si metodele de satisfacere a apetitului pentru consum al generatiei G (generatia dependenta de tehnologie).

Doru are mai multe surprize pregatite pentru cititorii sai, prima dintre acestea facand parte dintr-un interviu pe care i-l va acorda Philip Kotler, interviu ale carui intrebari vor fi stranse de la cititorii sai. Mai multe detalii la Doru pe blog.

Doru Panaitescu

“Marketing 3.0 este un eveniment care pentru mine personal are o încărcătura aparte. Cartea “Managementul Marketingului” a lui Kotler era o biblie pentru generaţia de oameni de marketing români care a apărut după Revoluţie, continuând tradiţia de 20 de ani a şcolii româneşti de marketing.

Pe vremea aceea nici nu se punea problema să visez măcar să dau mâna cu Philip Kotler, un guru al marketingului modern atât de titrat încât mă copleşeşte emoţia de a-i lua un interviu. Şi totuşi, o să îmi stăpânesc emoţiile, 9 aprilie este una din cele mai importante zile din cariera mea în marketing.

Doru Panaitescu

Luna aceasta, organizatorii pun la dispozitia companiilor o oferta speciala la inscrierile pentru sesiunea de training certificat in Marketing 3.0, formularul fiind disponibil aici. Pretul fiecarui bilet include un abonament pe 1 an de zile la Ziarul Financiar si Business Magazin, cu incepere din data de 1 iulie 2012.

Pagina oficiala: marketing30.ro
Pagina de Facebook: facebook.com/marketing30.ro

Note de subsol:
1. Doru Panaitescu – Digital Advertising Trainer, Marketeer.net. Blog | LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments