Posted By Costin

Doua despre achzitionarea aplicatiei instagr.am de catre Facebook


Dan Virtopeanu

VC vor spera tot mai mult că pot da lovitura cu o aplicație pentru telefonul mobil, programatorii vor migra tot mai mult către acest domeniu, iar antreprenorii vor lua tot mai mult în calcul această opțiune (cel care a dezvoltat Instagram nu are pregătire tehnică, ci de marketing). E prematur să discutăm de un app bubble în condițiile în care potențialul de creștere al utilizatorilor de smartphone și de aplicații pentru telefonul mobil este imens.

Dan Virtopeanu (aici)

Orlando Nicoara

Nu spun ca Instagram nu e o aplicatie misto/cool/uber, ca Facebook nu are nevoie de ajutor pe partea de aplicatii (grav) si ca aplicatia nu-si are locul in “ecosistemul” Facebook, spun doar ca puteau sa o cumpere si pe 200 milioane, hai 250-300 si ca astfel de tranzactii nu se fac decat daca “you know people”.

Orlando Nicoara (aici)

Note de subsol:
1. Dan Virtopeanu – antreprenor. Profil LinkedIn | Twitter | Blog personal | refresh.ro
2. Orlando Nicoara – Director General Mediafax Group. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments