Posted By Costin

Doza de drama de la TNT Tv Belgia, clipul de 5M afisari pe zi! (#viraluldevineri)


TNT Belgia

O super campanie pentru canalul TNT din Belgia a inregistrat in mai putin de o zi de la aparitia ei pe Youtube nici mai mult nici mai putin de 4.500.000 de afisari, performanta ce claseaza clipuletul in randul celor mai rapide videouri care au devenit virale din cate am vazut pana acum la viralul de vineri.

Acum, la ora publicarii acestui articol (nu au trecut inca 48 de ore), clipul a sarit de 10.000.000 de vizualizari, fiind ajutat de peste 2 milioane de share-uri pe Facebook si aproape 500 de posturi pe bloguri din intreaga lume! Detalii gasiti pe tnt-tv.be.

PS. Ori am un deja-vu, ori a mai fost o campanie asemanatoare…

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments