Posted By Costin

Facebook Messenger pentru Windows 7


Pe la inceputul lunii martie, Facebook lansa Messenger for Windows, o aplicatie care permite accesul la chatul de pe Facebook fara a mai avea un browser deschis. Aplicatia este disponibila doar pentru calculatoarele cu Windows 7, va primi un update si pentru a putea fi instalata si pe Windows Vista si nu va functiona niciodata pe calculatoarele cu Windows XP.

Facebook Messenger for Windows

Help | Download

Facebook a anuntat aceasta aplicatie dupa jumatate de an de la lansarea Facebook Messenger for Mobile, o aplicatie ce functioneaza de 100 de ori mai rapid decat aplicatia in sine de Facebook, cea mai greoaie aplicatie din cate am utilizat pe un telefon, ori tableta.

And this reminds me. Mai folositi Yahoo!Messenger? Cred ca in ultimul an l-am folosit de maxim 10 ori, si atunci fortat, oarecum, de imprejurari. Mi se pare cea mai mare pierdere de timp. Ca si aplicatia despre care v-am povestit mai sus :-). Pareri?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments