Posted By Costin

Google Maps la #viraluldevineri


Intr-una dintre pacalelile de 1 aprilie fabricate de gigantul din Mountain View, California, a performat un banal… Nintendo, compania anuntand lansarea serviciului Google Maps, intr-o varianta pe 8 biti, precum si modificarea unui card NES pentru a se putea conecta la internet. Clipul a inregistrat aprope 5 milioane de vizualizari pe Youtube, ajutat fiind de jumatate de milion de share-uri pe Facebook si aproape 900 de postari pe bloguri.

Clipul de saptamana trecuta, in care o mama, fiul si fiica canta o melodie, iar fiul preia conducerea “trupei”, spre stupefactia mamei si o rafala de ras din partea surorii lui, a mai inregistrat un pic peste 8 milioane de vizualizari in ultima saptamana. De control. L-ati vazut? Orice raspuns ati avea, va garantez ca astazi ar fi mult mai trista fara al (re)vedea. 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments