Posted By Costin

HBO GO aduce clientilor Romtelecom filmele pe tableta, telefon mobil, ori laptop


Incepand de astazi, Romtelecom introduce HBO GO pentru toti clientii MAXPAK. HBO GO este un serviciu video on demand, disponibil online, care le permite clientilor Dolce Tomtelecom si Dolce Interactiv sa urmareasca, in plus fata de filmele difuzate pe TV, si premiere originale HBO, inainte ca acestea sa fie lansate pe sticla.

Si acum in limba romana :-).

Clientii Dolce care platesc acei 4.9 euro + TVA pe luna pentru suplimentul MAXPAK beneficiaza gratuit de HBO la purtator, prin intermediul unui dispozitiv mobil (telefoan, tableta, laptop). Accesul la filmele preferate se va face in 2 moduri:
Online (compatibil?), cu ajutorul unui browser + Silverlight (descarca) de la Microsoft (laptop).
– prin intermediul unei aplicatii dedicate (smartphone / tableta). Descarca: Android | iOS.

Autentificarea se face pe baza codului de facturare Romtelecom si a ultimelor cifre din CNP. Clientii Romtelecom pot testa gratuit HBO GO pentru primele 2 luni, urmad ca, ulterior, sa plateasca 1 euro pe luna pentru mentinerea serviciului.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments