Posted By Costin

Infografic: Cum sa fii viral pe Pinterest?


Articol trimis de Camelia Bulea – Online Marketing Specialist
Blog | Facebook | LinkedIn

scrie si tu pe refresh.ro –

Se stie ca Pinterest este al treilea site de social media din SUA dupa numarul total de useri, si anume 104 milioane (Sursa: Mashable); ca circa 2 milione de utilizatori sunt zilnic logati pe Pinterest si mai ales, ca Pinterest este in 2012, site-ul social cu cea mai mare crestere a numarului de useri, generand mai mult trafic de referinta pe siteuri decat Youtube, Google + si LinkedIn la un loc (sursa: How Cool Brands Stay Hot).

Si daca stim aceste statistici si cifre, ar mai trebui sa aflam ceva despre Pinterest? Ei bine, daca reprezinti un brand stii ca nu este de ajuns doar sa fii pe un site de social media pentru a avea succes. Succesul pe Pinterest se traduce prin pins si repins, subiectul infographic-ului de azi.

Cei de la Hubspot au analizat peste 11,000 de pinuri pentru a realiza niste statistici puse in infographicul de mai jos: Hot to Get More Pins and Repins on Pinterest. Toate concluziile pe care trebuie sa le stii pentru a avea mai mult succes pe Pinterest sunt prezentate sub fiecare grafic!

inforgrafic Pinterest


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments