Posted By Costin

Kaspersky vs. BitDefender in comunicare


Avertisment: E posibil sa fiu putin subiectiv aici, folosesc Kaspersky de prin 2007. Si da, cel mai probabil acest post rescrie unul din acelasi an amintit anterior, postat de Vali Petcu pe zoso.ro.

Kaspersky anunta parteneriate (Samsung, TAG Heur, Blackberry etc), mai da cateva date interesante care provoaca reactii, chiar si negative la inceput, precum si lansari. Ii rest l-am perceput ca pe un brand calm, precum Eugen Kaspersky care, pe un ger ingrozitor, imi explica niste setari la camera foto, in timp ce a mea filma acest clip.

BitDefender insa, pe langa lansari si premii, avertizeaza grav. Virusi distrugatori. Hackeri necrutatori. Troieni care te lasa instant fara bani in cont. Like-uri pe Facebook care-ti fura datele personale. Tsunami-uri de spam. Serpi. Piuneze pe scaune :-). Singura explicatie plauzibila pe care o vad este adaptarea la mediul click-aici-vezi-aici-cum-te-poate-distruge. Gresesc?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments