Posted By Costin

Liviu Virciu invarte “Roata norocului” la Kanal D


Incepand de la sfarsitul lunii mai, Kanal D va difuza in fiecare zi, de miercuri pana vineri, de la orele 20.00, “Roata norocului”, emisiune produsa in Romania de Zucchero Media. “Wheel of Fortune” este un format original american, creat de Merv Griffin, fiind cel mai longeviv concurs TV din istoria televiziunii americane (29 de sezoane / 5655 editii).

De la premiera in SUA din 1975, show-ul a a castigat pana acum 5 premii Emmy si, in prezent, este produs in SUA de Sony Pictures Television si distribuit de CBS Television Distribution. Mai multe detalii sunt disponibile pe kanald.ro.

Roata Norocului va fi prezentata de nimeni altul decat Liviu Virciu, acesta fiind astfel la un pas distanta de fosta sotie, Adelina Pestritu, prezentatoare a show-ului D-Paparazzi, pe care il puteti viziona in fiecare Duminica de la 19:45, pe Kanal D.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments