Posted By Costin

Logitech HD Pro Webcam C920


Ceea ce aveti in imaginile de mai jos este Logitech HD Pro Webcam C920, cea mai performanta camera web de la Logitech la momentul actual, camera ce a ajuns si in Romania in urma cu o saptamana.

Datorita colaborarii dintre Logitech si Skype, HD Pro Webcam C920 capteaza imagini video full-HD la 1080p la apelare, fiind insa necesara descarcarea ultimei versiuni de Skype, Skype 5.7 Beta for Windows.

Folosita cu Windows Live Messenger, camera ofera o rezoluție HD la 720p, iar tehnologia de compresie H.264 te ajuta sa uploadezi filme Full-HD 1080p sau imagini de 15MP rapid si printr-un simplu click pe Facebook, Twitter sau YouTube, prin intermediul unei aplicatii gratuite ce se poate descarca de pe logitech.com/LWS, nedisponibila momentan in cazul in care sunteti redirectati catre versiunea romana a site-ului. Va trebui sa o descarcati “din State”.

Structura bratului ii ofera utilizatorului posibilitatea de a o putea aseza in orice pozitie, fie pe birou, fie “agatata de monitor”, asa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos. Mai mult decat atat, camera poate fi folosita si impreuna cu un trepied. Avantaj eu. Am 2. 🙂

Costa 462 lei la evomag.ro. Revin si cu un clip video si cateva imagini preluate cu HD Pro Webcam C920.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments