Posted By Costin

m.sport.ro, crestere record pentru zona mobisite-urilor din Romania: 627.884 de vizite in plus fata de februarie


Ieri am vazut situatia primelor 10 site-uri din Romania in ceea ce priveste numarul de vizitatori unici, situatie care in ultimele doua luni de zile a inrosit orice excel plimbat, in principal, prin birourile trusturilor de presa.

In cazul site-urilor pentru mobile situatia este calma in ceea ce priveste lotul fruntaselor din Romania, ordinea ramanand aceeasi de luna trecuta, exceptie facand m.libertatea.ro si m.hotnews.ro, care si-au schimbat pozitia intre ele.

De cealalta parte insa, mobile devine cea mai HOT zona din publishing in acest moment. gsp.ro a inregistrat cel mai mare procentaj de crestere, echipa Gazetei reusind sa depaseasca inca un milestone rotund: 1.5 milioane de vizite, cresterea fata de luna februarie fiind de 461.401 vizite.

In acelasi timp, baietii veseli din Pache Protopopescu au fost aproape de depasirea a doua milestoneuri dintr-un singur glont. Din pacate pentru ei, s-au oprit la 2.366.611 de vizite, cu o crestere record MoM pentru site-urile mobile din Romania, 627.884 vizite.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments