Posted By Costin

“Mesaje de iubire” de 45.000 de euro


COSMOTE Romania a selectat cele 9 ONG-uri carora le va oferi 45.000 euro, in cadrul editiei 2012 a programului „Mesaje de iubire”, ca urmare a raspunsului pozitiv al clientilor care au contribuit prin trimiterea SMS-urilor in noaptea Anului Nou.

Ruxandra Voda

Mesaje de iubire este un program unic, care transformă bucuria de Anul Nou a tuturor în susţinere financiară a organizaţiilor care se ocupă de îngrijirea şi educaţia copiilor. Le mulţumim clienţilor noştri pentru că ne sunt alături pentru al patrulea an consecutiv, astfel încât să putem să oferim împreună un sprijin pentru copiii defavorizaţi.

Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager, COSMOTE Romania.

Castigatorii celei de-a patra editii a programului “Mesaje de iubire” sunt implicati in programe de ingrijire (terapie, cancer, autism), incluziune sociale (ingrijire, familii monoparentale, copii defavorizati, copii cu dizabilitati) educatie (prevenirea abandonului scolar) si prevenire a abuzului copiilor.

Cele 9 ONG-uri care vor primi câte 5.000 euro sunt:

1. Asociatia AUTISM BAIA MARE
2. Asociatia Caritas Bucuresti
3. Asociaţia Little People
4. Asociaţia Renaitre Romania
5. Asociaţia SFÂNTUL STELIAN
6. Asociaţia Telefonul Copilului
7. Asociatia Touched Romania
8. Fundatia Dezvoltarea Popoarelor
9. Fundatia HECUBA

“Mesaje de Iubire” este un program inspirat dintr-o iniţiativă CSR a Grupului COSMOTE, lansat în anul 1999, în Grecia. Iniţiativa a fost adoptată şi în Albania de subsidiara locală a Grupului, AMC. În cadrul programului Mesaje de Iubire, COSMOTE Grecia şi OTE au oferit anul acesta 550.000 euro, care vor fi folosiţi de 12 ONG-uri pentru proiecte destinate copiilor.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments