Posted By Costin

Motorola Xoom 2, la Orange Romania


In urma cu aproape 2 saptamani, Orange Romania a lansat Motorola Xoom 2, tableta putand fi cumparata la liber, cu 587,51 euro, ori impreuna cu abonamentele Colibri 35 (299 euro), Colibri 25 special (339 euro), Colibri 15 special (379 euro) si Colibi 15 (419 euro), pe o perioada de 2 ani de zile.

Cu primul model Motorola Xoom m-am intalnit in urma cu un an de zile, la un eveniment eMAG, fiind pe shortlista tabletelor dintre care m-am gandit sa aleg in cazul in care as fi castigat competitia organiata atunci. Ideea e ca am casigat, insa am ales iPad2, pentru a avea si un iOS in casa.

Spre deosebire de sora ei mai mare, Motorola Xoom 2 este mult mai rapida, mai subtire si mai usoara. Adica vine echipata cu un procesor dual core de 1.2Ghz (fata de 1Ghz), are grosimea de 8.8mm (fata de 12.9mm) si cantareste 599 de grame (fata de 730g). Capacitatea de stocare este de 16GB, insa cei care au nevoie de mai mult spatiu pot apela la microSD-uri. beneficiaza de 1GB memorie RAM.

Functioneaza cu Android 3.2, o versiune imbunatatita a Honeycomb-ului, acelasi sistem de operare pe care l-am butonat recent si pe Huawei MediaPad, ori Orange Tahiti, tableta lansata de compania de telecom sub marca proprie in februarie.

Functioneaza in retea HSDPA (21Mbps), dar asigura si conectivitate Wi-fi.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments