Posted By Costin

Stiti cati oameni sunt in departamentul de Social Media al KLM?


Sa nu va tin prea mult pe jar, 14 persoane. Plus cateva agentii partenere, plus alte agentii care asteapta OK-uri pe proiectele speciale pe care le-au propus. Raspunsul l-am aflat astazi, la High Impact Friends, eveniment organizat de catre revista Biz la Amsterdam, ce pune fata in fata o parte dintre cei mai importanti bloggeri din Romania si companii interesate de acest domeniu.

Anna Ketting
Anna Ketting – Manager Social Media at KLM (LinkedIn)

Despre acest aspect, insa multe altele in legatura cu prezenta online a unui colos precum KLM, gasiti in materialul video de mai jos, raspunsurile la intrebarile din partea companiilor si bloggerilor prezenti la BizAmsterdam venind din partea managerului pe Social Media de la KLM, Anna Ketting.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments