Posted By Costin

Tot ce trebuie sa stii despre RoNewMedia 6.0


Intre 16 si 18 mai, intreaga industrie de online din Europa Centrala si de Est se va intalni la Bucuresti pentru 3 zile in care se vor dezbate subiecte despre media sociale, marketing digital, mobile, gaming, continut si comert online, in cadrul celei de-a VI-a editie a evenimentului RoNewMedia.


Foto de la RoNewMedia 5.0

Vezi:
– articolele despre editiile precedente RoNewMedia (refresh.ro)
RoNewMedia (site oficial)

Lista completa a speakerilor invitati o puteti gasi aici (folositi cu incredere load more speakers), printre companiile prezente pe scena RoNewMedia de anul acesta numarandu-se Google (+ Google Romania), Facebook, Skype, CME (Central European Media Enterprises – compania care detine ProTV S.A.), Orange, Samsung si BBC Advertising. Lista completa e disponibila aici.

De asemenea, in premiera (dupa cum noteaza si Dragos Stanca), MediaFax Group este partener media al evenimentului prin Ziarul Financiar si Business Magazin [print], ZF.ro, bmag.ro, Gandul.info, Mediafax.ro si GO4IT.ro [online] si Mediafax [ca agentie de presa].

Totodata, Mediafax Group ofera pachetul special Business Pass: la fiecare bilet de 200 de euro achizitionat, Mediafax Group ofera un pachet cu o valoare de peste 280 de euro (*) reprezentand un abonament de 6 luni la editiile print si online ale Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si o luna de acces la serviciile cu plata ZF Corporate (care va fi lansat in curand).

Preturi si detalii despre oferte gasiti aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments