Posted By Costin

Tu stii ce mai face browser-ul tau?


Sunt pe Chrome de la bun inceput. Era simplu, se misca excelent, nu aveam nicio problema. Situatia s-a schimbat de cateva luni. Imi crapa, mostly din cauza flash. Bine, am mai povestit odata acest lucru pe blog, il folosesc intotdeauna mai bine de 6-7 instante deschise, fiecare cu cel putin 7-8 taburi.

Deci nu sunt tocmai un utilizator linistit, insa barem il chinuiesc pe un i5 cu 4GB ram.

In combinatie cu alte aplicatii (Photoshop, ori Outlook, de exemplu) devine criminal. Si cum nu prea pot renunta decat, cel mai probabil la cateva taburi (nu am descoperit inca o super aplicatie pentru bookmarks-uri), Windows-ul imi mai serveste din cand in cand erori din ce in ce mai distractive, de nici nu stiu de unde m-a lovit.

Ca de exemplu cea de mai jos. Habar nu am ce a cauzat-o :-).

Primul titlu al acestei postari a fost “Tu ce browser folosesti?”, insa mi-am dat seama ca acest lucru il cunosc deja, din Google Analytics, ceea ce ma face destul de curios cum va simtiti cu Firefox. Am inteles ca a scapat de dudele din trecut. Sau daca cunoasteti ceva setari de optimizare a Chrome-ului. Nu prea as vrea sa renunt la el, e ca si cum m-as lasa de fumat :-).

Si graficul cu browserele cele mai folosite de catre voi, cititorii refresh.ro.

Ce browser folosesc citotorii refresh.ro?
sursa Google Analytics


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments