Posted By Costin

UPC lanseaza Digital Card, televiziune digitala incepand de la 5 lei / luna


In urma cu o saptamana si in premiera pe piata din Romania, UPC Romania a lansat Digital Card, un produs ce are la baza tehnologia CI+ si ofera avantajele televiziunii digitale fara a mai fi nevoie de existenta mediaboxului.

upc ci+

Tehnologia are totusi cateva limitari. Nu suporta functii interactive (ex: jocurile UPC), nu poti inregistra programele TV (DVR) si nu functioneaza pe orice televizor, o lista cu televizoarele certificate de catre UPC fiind disponibile aici.

Cat costa?

Produsul este disponibil in doua variante de pret, insa si integrat in diferite pachete de servicii UPC. Prima varianta de Digital Card are un pret de 5 lei / luna (fara TVA), tarif ce include un canal HD, TVR HD (cel mai profesionist canal HD la ora actuala din Romania). Varianta ce include 13 canale HD (dintre care unul 3D) este disponibila la un pret de 15 lei / luna, fara TVA.

Cu alte cuvinte si, de fapt, cel mai important lucru, orice alt televizor din casa (bucatarie, living) pe care l-ai cablat analog (lipsa unui al doilea mediabox), il poti digitaliza cu 5 lei pe luna. 2 gogosi, gen.

Schimba-ti televizorul cu UPC si Samsung!

Tehnologia CI+, precum si beneficiile Digital Card-ului sunt promovate printr-o campanie nationala impreuna cu Samsung Romania. Mai mult decat atat, in perioada 6 aprilie – 15 mai, abonatii UPC cu UPC Digital Plus si UPC Suprem Plus HD 3D primesc un voucher de 300 de lei si, respectiv, 400 de lei, la achizitionarea unui televizor Samsung pana in data de 30 mai.

Doua lucruri mai am de adaugat aici. Voucherul se cumuleaza oricarei alte oferte Samsung din magazine, iar parteneri in aceasta campanie sunt Domo, Altex, Media Galaxy, Flanco, eMag si Samsung Plaza.

* Citeste mai multe despre CI+.

Dam un CI+ mai jos? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments