Posted By Costin

ZF Mobilio, despre business-ul de aplicatii mobile


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

ZF Mobilio

In 24-25 aprilie, incepand cu ora 9, la Athenee Palace Hilton Bucharest Hotel, Ziarul Financiar si Mobilio organizeaza ZF Mobilio, un eveniment dedicat business-ului de aplicatii mobile. Pe parcursul celor 2 zile, participantii vor putea interactiona cu 16 speakeri de top din Romania si internationali, dezvoltatori de aplicatii, antreprenori, oameni de marketing si vizionari.

Printre speakeri ii veti putea gasi pe Dan Bulucea, CEO Google Romania, Dan Virtopeanu, Grapes Games, Cosmin Pachiu, Mobile and Special Projects Manager la Mediafax Group, Bogdan Naumovici, Managing Partner la 23 Communication Ideas, Robert Berza, Head of Internet Division la Central European Media Enterprises, ori Simona Dan, Business Development Manager in cadrul GfK Romania.

Necesare: lista speakerilor | teme de discutie | inregistrare


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments