Posted By Costin

3 din print, de la Facebook la televiziune online, de la eveniment la revista


Renuntand la print in favoarea online-ului in urma cu un an de zile, gandul.info a lansat ieri Gandul LIVE, doua ore de emisie, de luni pana vineri, incepand cu ora 20:00, in care se angajeaza sa aduca oameni competenti care sa decripteze problemele dezbatute si sa prezinte si solutii pentru cele mai importante stiri ale zilei, sub atenta supraveghere a lui Claudiu Pandaru. (sursa)

Tot ieri, Evenimentul Zilei a revendicat titlul de “Primul ziar de Facebook din Romania” prin lansarea unei aplicatii care sa permita utilizatorilor retelei sa citeasca continutul siteului pe Facebook. Aplicatia este disponibila aici, pare simpaticuta si integrata destul de bine in cu reteaua de socializare. Nu am avut timp sa ma joc mai mult de cateva secunde, incerc sa revin pe subiect. (sursa)

Tot ieri!, Q2M a lansat RoNewMedia Magazine, o publicatie care se va distribui impreuna cu Revista BIZ si care va contine interviuri cu cativa dintre cei peste 70 de speaker confirmati la RoNewMedia 6.0, eveniment ale carui detalii va invit sa le urmariri pe refresh.ro (eticheta RoNewMedia 6.0), ori pe site-ul oficial.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments