Posted By Costin

5% discount la trainingul sustinut de Philip Kotler in Romania


Pe 1 iunie, la Ateneul Roman, va avea loc trainingul certificat in Marketing 3.0 sustinut de profesorul Philip Kotler. Organizatorii ofera cititoriilor acestui blog o reducere de 5% prin folosirea codul promotional refresh.ro in pagina de inscriere. Altfel, membrii IAB si IAA primesc 10% discount, iar companiile care trimit intre 5 si 20 de participanti primesc intre 5% si, respectiv, 20% discount.

Pretul unui bilet este de 600 de euro (+ TVA).

Potrivit primului bilant al organizatorilor, realizat cu o luna inaintea evenimentului, mai mult de jumatate dintre participantii inscrisi deja detin functii de varf in ierarhia companiilor pe care le reprezinta, ori detin. Luand-o pe verticale, tot peste jumatate dintre participanti sunt din domeniile Farma si FMCG, 14% sunt din domeniul financiar-bancar, iar 8,5% din telecom.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe marketing30.ro, ori in social media, pe Twitter si Facebook.

Ne vedem pe 1 iunie, la Ateneu!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments