Posted By Costin

Tastaturi, boxe si joystick-uri pentru tablete si telefoane mobile de la Logitech


Keyboard Case FOB airport

Daca pana acum cautam accesorii pentru iPad pe toate site-urile pline de chinezarii de prin Drumul Taberei, ori cascam ochii pe site-urile de afara, Logitec a anuntat incepand de ieri disponibilitatea in Romania a gamei de accesorii pentru tablete. Dispozitivele sunt dezvoltate pentru iPad si tabletele Android, dar si pentru smartphone-uri.

In imaginile de mai jos gasiti atat speakere, de la docks pana la wireless, tastaturi, cu sau fara carcasa, stand-uri insa si un joystick pentru cei care se pot juca 3D shootere pe iPad, de exemplu, eu inca nu am deprins miscarea. Cel mai ieftin accesoriu este Logitech Tablet Speaker, compania anuntandu-i un pret de 179 de lei, cel mai scump fiind Logitech Wireless Boombox, o boxa portabila ce ofera pana la opt ore de muzică prin bluetooth, la 679 Lei.

Din pacate insa nu le-am gasit prin magazine, Keyboard Case FOB airport facandu-mi destul de puternic cu ochiul. Ca sa sa nu mai zic de Boombox. Le gaseste cineva? Eu am incercat cel.ro, emag.ro, evomag.ro si koyos.ro. Si nimic.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments