Posted By Costin

Arhiva fotografiilor de pe instagr.am?


Exista o solutie, vorba nemuritorului Gambeta, la nemernicia din primul cons de aici, adica la lipsa posibilitatii de a avea o arhiva online a fotografiilor pe care le facem cu instagr.am. Daca tot folosim aplicatia, barem sa ne aducem si aminte cand, cum si ce am facut. Doar zic.

Cel mai la idemana raspuns ar fi Facebook Camera, stiu, insa pana nu iau o decizie in ceea ce priveste instagr.am-ul, ori lanseaza aplicatia si pentru Android si importa toate efectele din instagr.am, arhiva o puteti crea postand toate fotografiile si pe Facebook.

Astfel, in mod automat, aplicatia pentru Facebook iti ofera un fel de timeline in care ai toate fotografiile. Ca acesta.

PS. Da, a inceput sa-mi placa instagr.am. Ma necajesc, in asteptarea SGS3-ului, cu mizeria de camera de pe HTC Desire. Trist.

o raza de soare


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments